Jordy Croux schiet Roda JC op 2-0

Roda JC boekt eenvoudige zege op FC Dordrecht

Roda JC heeft in eigen huis met 4-0 gewonnen van FC Dordrecht. De ploeg van Jurgen Streppel had weinig moeite met de Schapenkoppen.

JM202009056184OP
Video: Croux en Alberg kijken uit naar concurrentie bij Roda

Een weekje na de eerste nederlaag van het seizoen wil Roda JC Kerkrade vrijdagavond tegen FC Dordrecht de draad weer oppakken.

Richie Musaba
Fortuna haalt Musaba en verhuurt hem aan Dordrecht

Fortuna Sittard heeft Richie Musaba overgenomen van Vitesse. De club verhuurt de 19-jarige middenvelder meteen aan FC Dordrecht.

Özgur Aktas
Özgur Aktas via Fortuna Sittard op weg naar FC Dordrecht

Fortuna Sittard gaat op korte termijn de verdediger Özgur Aktas contracteren. Hij zal dit seizoen echter geen deel gaan uitmaken van de selectie van Kevin Hofland.

Fortuna Sittard-speler George Cox
Fortuna oefent ook tegen Bekkerveld en Dordrecht

Fortuna Sittard begint de serie oefenwedstrijden in de aanloop naar het nieuwe seizoen met een vriendschappelijk duel tegen RKSV Bekkerveld.

Fortuna Sittard stock (19 mei 2020)
Fortuna en FC Dordrecht gaan samenwerken

Fortuna Sittard en FC Dordrecht zijn een langdurige samenwerking aangegaan. Zowel op technisch als commercieel vlak gaan de clubs de komende vijf jaar kennis uitwisselen.

Roda JC - FC Dordrecht (28 feb 2020)
Roda JC kan eindelijk weer juichen na zege tegen Dordrecht

Na vijftien competitieduels zonder zege heeft Roda JC eindelijk weer eens weten te winnen.

MVV FC Dordrecht KNVB Beker (29 okt 2019)
MVV Maastricht in eerste bekerronde uitgeschakeld

MVV heeft de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi niet overleefd. De nummer voorlaatst van de Keuken Kampioen Divisie verloor met 3-1 van FC Dordrecht.

Shermaine Martina MVV - Roda JC (1 sep 2019)
MVV alsnog met één Martina naar Dordrecht

Een meevaller voor het op een derde zege op rij azende MVV: op bezoek bij FC Dordrecht heeft coach Fuat Usta tóch de beschikking over één van de Martina-broers.

Betaald voetbal-debuut scheidsrechter Hensgens bij duel MVV

Scheidsrechter Robin Hensgens mag zich opmaken voor zijn eerste duel in het betaald voetbal.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten