FC Den Bosch - MVV (22 sep 2020)

Geen punten voor Sterrendragers in Den Bosch

MVV Maastricht heeft aan de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch geen punten overgehouden. In Stadion de Vliert verloren de Sterrendragers met 2-0. Bij rust was de stand met 0-0 nog in evenwicht.

Oefenduel Den Bosch - Roda JC - 8 aug 2020
Roda JC lijdt nederlaag tegen FC Den Bosch

Roda JC heeft voor de tweede keer in de voorbereidingsperiode verloren, van FC Den Bosch. De ploeg van trainer Jurgen Streppel verspeelde in de slotfase van het duel een voorsprong.

MVV - FC Den Bosch (28 feb 2020)
Marques spelbreker voor MVV in De Geusselt

MVV heeft zijn goede serie in thuiswedstrijden niet kunnen verlengen. FC Den Bosch won met 3-2 in De Geusselt.

Mart Remans
Blessure Roda-speler Remans valt mee

Roda-aanvaller Mart Remans traint dinsdag alweer mee met de selectie.

BRI20200207-64445op
Dramatisch debuut Verberne: negental Roda hard onderuit

Het debuut van Maurice Verberne als hoofdcoach van Roda JC is dramatisch verlopen. FC Den Bosch gaf de geplaagde Kerkradenaren met 1-5 een draai om de oren.

MVV FC Den Bosch (20 sep 2019)
Chaotisch MVV onderuit tegen FC Den Bosch

Na de onnodige thuisnederlaag vorige week tegen Telstar, heeft MVV vrijdagavond tegen FC Den Bosch geen revanche weten te nemen.

Fuat Usta coach MVV tijdens derby tegen Roda JC (4 sep 2019)
MVV heeft iets recht te zetten tegen Den Bosch

MVV wil vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch revanche nemen voor het slechte optreden van vorige week tegen Telstar.

Clubloze linksback probeert het nu bij FC Den Bosch

Na zijn vertrek bij Fortuna Sittard heeft Marco Ospitalieri (27) nog geen nieuwe club gevonden. De linksback was even op proef bij Telstar, maar probeert nu een contract af te dwingen bij FC Den Bosch.

Deceptie: definitief geen play-offs voor verliezend Roda JC

Door een 0-2 thuisnederlaag tegen FC Den Bosch kan Roda JC zich niet meer kwalificeren voor de play-offs. De Eredivisie-degradant zag de concurrenten op de andere velden wel punten pakken.

Wil Boessen per direct ontslagen bij FC Den Bosch

FC Den Bosch heeft coach Wil Boessen per direct ontslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten