Lieke Martens_HD

Lieke Martens opgeladen na teenblessure en quarantaine

De 27-jarige Lieke Martens is weer helemaal fit na de slepende teenblessure.

Dominique Bloodworth voetbal_HD
Dominique Janssen met Wolfsburg naar finale Champions League

Dominique Janssen uit Horst heeft met haar club VfL Wolfsburg de finale van de Champions League voor vrouwen bereikt. De Duitse ploeg won dinsdagavond van FC Barcelona, waar Lieke Martens uit Nieuw-Bergen actief is.

Mbuyamba_HD
Maastrichtenaar Mbuyamba tekent bij Chelsea

De Maastrichtse voetballer Xavier Mbuyamba heeft een contract getekend bij Chelsea.

Mbuyamba_HD
Barcelona-talent Mbuyamba traint op veld Rothem

Xavier Mbuyamba houdt zijn conditie op peil op het amateurveld van Rothem.

Xavier Mbuyamba FC Barcelona
Ajax en AZ lonken naar Limburgse Barcelona-speler Mbuyamba

Xavier Mbuyamba verkaste een jaar geleden van MVV Maastricht naar FC Barcelona, maar mogelijk vertrekt hij na een seizoen weer bij de topclub. Het rommelt bij de Catalaanse grootmacht en daarnaast heeft de verdediger over interesse niets te klagen.

Lieke Martens
Martens kampioen met Barcelona na sluiten competitie

Het voetbalseizoen in Spanje voor de vrouwen zal vanwege de coronacrisis niet meer worden hervat. Op basis van de stand toen de competitie werd stilgelegd zal FC Barcelona, de club waar de Nieuw-Bergense Lieke Martens en interland-collega Stefanie van der Gragt voetballen, tot kampioen worden uitgeroepen.

Xavier Mbuyamba
Trainerswissel FC Barcelona pakt goed uit voor ex-MVV'er

Door de trainerswissel bij de Spaanse grootmacht FC Barcelona lijkt de deur op een kier te staan voor Xavier Mbuyamba. De 18-jarige Maastrichtenaar heeft woensdag meegetraind met de hoofdmacht van de Catalanen.

Lieke Martens
Lieke Martens valt na langdurige blessure in bij Barcelona

Lieke Martens heeft voor het eerst sinds het WK voetbal weer gevoetbald voor FC Barcelona Femini.

ANP-374063321
Lieke Martens hervat training na teenblessure

Lieke Martens kan bij FC Barcelona eindelijk weer trainen. De Limburgse linksbuiten sloot maandagochtend aan bij de groepstraining van de Spaanse voetbalclub.

Lieke Martens
Lieke Martens genomineerd voor Wereldelftal van het Jaar

Voetbalster Lieke Martens is genomineerd voor het wereldelftal van het jaar van de internationale vakbond voor voetballers FIFPro.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten