Overslaan en naar de inhoud gaan

'Favoriet' Demi Schuurs begint aan US Open

Geplaatst opdonderdag 30 augustus 2018 - 6:02

Donderdag begint voor Demi Schuurs in New York de US Open, het vierde en laatste Grand Slam tennistoernooi van het jaar.

In de eerste ronde van het vrouwendubbel moet zij het met haar partner Elise Mertens opnemen tegen Daria Gavrilova en Petra Martic.

De oude
Het koppel is als zevende geplaatst voor het tennistoernooi in het Billie Jean King National Tennis Center. Vorige week gaf Schuurs in New Haven na de eerste set in de eerste ronde op om haar deelname aan de US Open niet in gevaar te brengen, maar ze is weer helemaal de oude, vertelt ze tegen L1.

Favoriet
Of het Russisch-Kroatische duo een makkelijke tegenstander is, kan de tennisster uit Nieuwstadt niet zeggen. "Iedereen hier kan tennissen. We spelen tegen twee speelsters die niet vaak dubbelen, maar dat wel kunnen."

"We zijn de favoriet, zeker omdat we geplaatst zijn en iedere week dubbelen", aldus de nummer tien van de wereldranglijst. "We gaan er vol tegenaan en zien wel waar het eindigt."

WTA Tour Championships
Het tweetal uit Nederlands- en Belgisch Limburg is erop gebrand op het US Open een goed resultaat en punten te behalen. Zij zijn volop in de race om in november in Singapore aan de
WTA Tour Championships deel te nemen. Daar komen de beste acht koppels uit het dubbelspel aan de start en op basis van de huidige stand zouden Schuurs en Mertens in de stadstaat van de partij zijn.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen