Overslaan en naar de inhoud gaan

Fatimakerk in Offenbeek wordt trampolinepark

Geplaatst opmaandag 4 juli 2016 - 7:04

De Fatimakerk in het Beeselse Offenbeek wordt een indoor trampolinepark. Het is nog niet duidelijk of de klokkentoren van de kerk gered kan worden van de slopershamer.

De Werkgroep Herbestemming Fatimakerk heeft met initiatiefgroep Hertje Offenbeek en gemeente Beesel een ondernemer gevonden die van het monument een attractie met kleinschalige horeca wil maken.

Vertrouwen
Wie die initiatiefnemer van het trampolinepark is, wil vooralsnog niemand zeggen. Volgens de Beeselse wethouder Jan Smolenaars ziet het businessplan van deze ondernemer er echter heel solide uit. "Ik heb er alle vertrouwen in dat het trampolinepark in de kerk gerealiseerd wordt”, zegt hij.

Flexibel
"Het wordt een voorziening die snel op alle trends in deze sport kan inspelen. De inrichting van het park kan veranderd worden. Het wordt heel flexibel. Verenigingen kunnen er oefenen en gezinnen met kinderen kunnen er terecht, evenals scholen."

Volgens de Werkgroep Herbestemming Fatimakerk kan de voorziening in ieder geval nog dit najaar de deuren openen.

Lees ook: Fatimakerk in Offenbeek gaat sluiten

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Oude kerk eindelijk omgetoverd tot trampolineparadijs
Fatimakerk in Offenbeek gaat sluiten
'Rotsvast vertrouwen in waterpretpark Drakenrijk'
Beesel steekt miljoen in 'Drakedörp'
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen