Overslaan en naar de inhoud gaan

Fatale drugsdeal: geen nieuw sporenonderzoek

Geplaatst opdinsdag 14 januari 2020 - 14:06

Er komt geen nieuw sporenonderzoek in de zaak van de moord op Maastrichtenaar Aiyoub Hadoumi.

Die werd tijdens een drugsdeal in augustus 2017 doodgeschoten.

Vertraging
Omdat de twee verdachten van de moord zich beroepen op noodweer en de getuigenverklaringen op belangrijke punten uiteenlopen, vroegen de advocaten dinsdag tijdens een pro forma-zitting om verder onderzoek. Volgens de officier van justitie is alles al onderzocht en zal verder onderzoek alleen maar vertraging van de rechtszaak opleveren. De rechtbank in Maastricht wees alle verzoeken van de advocaten af.

Hechtenis
Ook het verzoek van advocaat Yehudi Moszkowicz om zijn cliƫnt Fahd T. vrij te laten in afwachting van het proces, werd afgewezen. De voorlopige hechtenis van T. was in maart 2019 geschorst, maar na een incident in huiselijke kring werd hij opnieuw vastgezet.

De inhoudelijke behandeling van de zaak staat gepland op 1 en 3 april.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen