Overslaan en naar de inhoud gaan

Fatale brand Landgraaf: geen sprake van misdrijf

Geplaatst opwoensdag 13 mei 2020 - 10:36

Bij de fatale brand in Landgraaf, waarbij in de nacht van maandag op dinsdag twee bewoners om het leven zijn gekomen, is geen sprake van een misdrijf.

Dat blijkt uit onderzoek van de politie. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.

De brand woedde in de nacht van maandag op dinsdag in een appartementencomplex aan de Lindestraat. Daarbij kwamen twee mensen om het leven. Twee andere slachtoffers zijn voor medische controle naar het ziekenhuis gebracht, maar inmiddels weer uit het ziekenhuis ontslagen.

Lees ook: Twee doden bij brand in appartement Landgraaf

Hotel
De bewoners van zestien appartementen kunnen vanwege de brandschade niet naar huis. De gedupeerde bewoners kunnen op kosten van de gemeente Landgraaf overnachten in een hotel. Enkele mensen maken daarvan gebruik. Het grootste deel van de bewoners verblijft tijdelijk bij familie of vrienden.

Op woensdagavond houdt de gemeente Landgraaf een informatiebijeenkomst voor de bewoners. Daar zullen verdere maatregelen worden toegelicht.

Lees ook: Bewoners kunnen door brandschade niet terug naar huis

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen