Overslaan en naar de inhoud gaan

Fataal ongeval carnavalswagen: identiteit slachtoffer bekend

Geplaatst opdinsdag 25 februari 2020 - 10:40

Bij het fatale ongeluk met een carnavalswagen in Meerssen is maandagmiddag een 35-jarige man uit Bunde, de bestuurder van de tractor, om het leven gekomen.

De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

Optocht
Het ongeval gebeurde rond 17:30 uur op de Op de Beukel, aan de voet van de Raarberg, in Meerssen. De trekker met carnavalswagen was op de weg terug van de carnavalsoptocht.

Gekanteld
Uit onderzoek blijkt dat de tractor in de berm is beland en vervolgens kantelde. De tractor kwam op zijn kant tussen de begroeiing terecht. De wind is volgens de politie geen oorzaak geweest bij dit ongeval.

Op de carnavalswagen waren verder geen mensen meer aanwezig, behalve de chauffeur.

Herdenking
De optocht in Ulestraten die dinsdag zou worden gehouden, is afgezegd na het dodelijk ongeval met een carnavalswagen. In plaats van de optocht, is er om 14:11 uur een herdenkingsbijeenkomst.

Lees ook: Carnavalsactiviteiten afgelast na fataal ongeluk

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie Ć©n bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen