Overslaan en naar de inhoud gaan

FAST start kampioensgroep met verlies

Geplaatst opvrijdag 21 februari 2020 - 21:22

FAST is de kampioensgroep gestart met een nederlaag. In Gennep waren de volleybalsters van Eurosped de thuisclub met 0-3 de baas.

De eerste klap is een daalder waard, moet het Twentse team gedacht hebben en begon de ontmoeting met winst: 20-25. Ook de tweede set ging naar Eursoped. Via 10-14 en 13-19 werd 14-25 bereikt.

In de derde set leek het de goede kant op te gaan voor het Limburgs/Brabants team uit Gennep-Sint Anthonis. De 'roze brigade' nam een 5-2 voorsprong maar Eurosped kwam sterk terug, 5-7. Tot 20-22 gaf het team van trainer Harmen Bijsterbosch weinig toe maar de eindfase en daarmee ook de wedstrijd was voor de gasten uit Oldenzaal. Met 20-25 ging ook de laatste set naar Eurosped, 0-3 (20-25).

FAST startte de kampioensgroep met 1 punt en daar blijft het voorlopig dus bij. Eurosped begon de play-offs als tweede met 4 punten, achter koploper Sliedrecht, en kunnen alvast drie punten toevoegen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen