Overslaan en naar de inhoud gaan

FAST richting kampioenspoule, geen hoop voor Peelpush

Geplaatst opzaterdag 1 februari 2020 - 22:15

De volleybalsters van FAST hebben een goed resultaat geboekt in de strijd voor plaatsing in de kampioensgroep. Bij Regio Zwolle, een directe concurrent, pakte het team van trainer Harmen Bijsterbosch drie belangrijke punten: 1-3.

De eerste set ging met 25-16 naar de thuisploeg. In de 2e set was het begin ook voor Zwolle maar bij 6-7 nam het combinatieteam uit Gennep-St. Anthonis het initiatief en hield dat tot het eind: 20-25.

Spannend
De derde set was vrijwel helemaal voor FAST, 23-25. Er volgde een spannende vierde set, waarin Zwolle een voorsprong nam. Tot 11-11. Vanf dat moment bouwde FAST aan een marge (12-16), die in de slotfase nog maar nipt was (22-23), maar eindigde in 23-25.

In de race
En omdat de andere kanshebber, Set Up '65 met 3-1 verloor van lijstaanvoerder Sliedrecht, blijft FAST in de race voor een play-off plek in de kampioensgroep. FAST staat nu vijfde met 22 punten uit 16 wedstrijden. Regio Zwolle en Set Up volgen met evenveel punten maar hebben één wedstrijd meer gespeeld.

Geen hoop voor Peelpush
De volleybalsters van Peelpush spelen de play-offs definitief níet in de kampioensgroep. Het Meijels team had nog een kleine kans als het de twee resterende moeilijke uitwedstrijden zou kunnen winnen. Op bezoek bij VC Sneek vervloog die hoop: 3-0 verlies.

Kansloos
Het zevental van trainer Johan Leenders verloor de eerste set vrij kansloos met 25-12. In de 2e set kwam Peelpush in de beginfase op een kleine voorsprong (5-6) maar moest die prijsgeven (25-21). Hetzelfde beeld in het begin van de 3e set. Na een kleine voorsprong (3-4), nam de Friese ploeg het weer over (6-5) en was het Meijels verzet gebroken: 25-11

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen