Overslaan en naar de inhoud gaan

FAST Flamingo’s verslaat Eurosped in spannend duel

Geplaatst opzondag 3 maart 2019 - 19:53

De volleybalsters van FAST Flamingo’s hebben in een spannend duel van Eurosped gewonnen.

In Vroomshoop had het team van trainer Harmen Bijsterbosch vijf sets nodig om het tweede duel in de kampioensgroep van de eredivisie met een 3-2 overwinning af te sluiten.

Roze vogels
De twee teams deden vanaf het eerste fluitsignaal niet voor elkaar onder. De 'roze vogels' uit Noord-Limburg wonnen de eerste set met 25-23, maar verloren de tweede set met 25-20.

Spannend
De derde set was van begin tot einde spannend en leverde een 27-25 winst op voor de combinatie uit St. Anthonis en Gennep. De thuisploeg gaf zich echter niet gewonnen en trok met 25-15 setwinst weer gelijk.

Vijfde
De vijfde set moest daarna de beslissing brengen en daarin stelde FAST Flamingo’s met 15-11 de overwinning en de punten veilig. De Limburgse team schuift door deze zege een plaatsje op in de stand en staat nu vijfde in de kampioensgroep.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen