Overslaan en naar de inhoud gaan

FAST Flamingo’s sluit kampioensgroep met verlies af

Geplaatst opzaterdag 13 april 2019 - 23:12

De volleybalsters van FAST Flamingo’s hebben de laatste wedstrijd in de kampioensgroep van de eredivisie met een nederlaag afgesloten.

Sliedrecht Sport was in eigen huis met 3-2 te sterk voor het team uit St. Anthonis/Gennep.

Langste eind
De twee teams waren het overgrote deel van de wedstrijd aan elkaar gewaagd. De eerste set eindigde in 23-25 winst voor het team van Harmen Bijsterbosch. In de daarop volgende set trok Sliedrecht Sport met 25-22 aan het langste eind. De derde set wonnen de ‘Roze Brigade’ met dezelfde cijfers, maar de vierde set won Sliedrecht overtuigend met 25-15.

Aan kop
De vijfde set moest de beslissing brengen en daarin liet Sliedrecht Sport zien niet voor niets op kop te gaan in de kampioensgroep en opnieuw een gooi te doen naar de landstitel. Flamingo’s verloor met 15-10 en eindigt daarmee als vijfde in de kampioensgroep.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen