Overslaan en naar de inhoud gaan

FAST Flamingo’s begint competitie met verlies

Geplaatst opzaterdag 12 oktober 2019 - 23:02

De volleybalsters van FAST Flamingo's zijn de competitie in de eredivisie met een nederlaag begonnen. In Ootmarsum werd met 3-2 van Set Up '65 verloren.

Het team van coach Harmen Bijsterbosch speelde een rommelige wedstrijd. Goede momenten werden met slechte momenten afgewisseld.

Op en af
De eerste set werd met 25-16 verloren, maar in de tweede set trok Flamingo's, dat thuiswedstrijden afwisselend in Gennep en St. Anthonis speelt, met 25-22 aan het langste eind. Daarna pakte Set Up '65 met 25-19 de derde set, waarna Flamingo's met 25-18 een vijfde set uit het vuur sleepte.

Nederlaag
In de beslissende set kwam het Noord-Limburgse team met 6-1 achter, maar daarna kwam het terug tot 11-10. Die achterstand wist Flamingo's niet meer weg te werken. Set Up won de set met 15-12 en bezorgde Flamingo’s daarmee de eerste nederlaag van het seizoen.

Woensdag speelt Flamingo's in Gennep de derby tegen Peelpush uit Meijel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen