FAST volleybal 2019-2020

Nieuwe aanwinst voor volleybalclub FAST

Lisan Siemonsma is als veertiende volleybalster aan de selectie van eredivisonist FAST toegevoegd.

Puck Hoogers
Puck Hoogers verruilt FAST voor Talentteam Papendal

Volleybalster Puck Hoogers verruilt FAST voor het Talentteam Papendal. De 16-jarige passer-loper uit Venlo speelde anderhalf jaar voor de eredivisionist uit Gennep en Sint Anthonis.

Ivo Martinovic FAST volleybal
FAST werkt hard aan nieuwe eredivisieselectie

Nadat de kampioenspoule in de eredivisie vroegtijdig beëindigd werd, is trainer Ivo Martinovic met de technische staf van FAST aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de nieuwe volleybalcompetitie.

Peelpush-dames
Ook geen vervolg vaderlandse volleybalcompetitie

De Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) stopt per direct met de lopende Eredivisie-competitie. Dat heeft de bond in samenspraak met de eredivisieclubs besloten.

Ivo Martinovic FAST volleybal
Nieuwe coach voor volleybalsters FAST

Ivo Martinovic wordt de nieuwe coach van de volleybalsters van FAST uit Gennep-St. Anthonis. Martinovic volgt Harmen Bijsterbosch op.

stock volleybal
FAST voor vierde achtereenvolgende keer onderuit

De volleybalsters van FAST zijn er opnieuw niet in geslaagd een overwinning te boeken in de kampioenspoule van de eredivisie. In St. Anthonis verloor FAST met 3-0 van Regio Zwolle.

stock volleybal
FAST verliest in kampioensgroep ook van Apollo 8

De volleybalsters van FAST hebben ook de derde wedstrijd in de kampioensgroep verloren. Apollo 8 versloeg de Limburgs-Brabantse combinatie met 3-0.

stock volleybal
FAST verliest met 3-0 van VC Sneek

De volleybalsters van FAST hebben de wedstrijd tegen VC Sneek in de kampioensgroep van de eredivisie met 3-0 verloren.

Volleybal
FAST start kampioensgroep met verlies

FAST is de kampioensgroep gestart met een nederlaag. In Gennep waren de volleybalsters van Eurosped de thuisclub met 0-3 de baas.

Trainer Harmen Bijsterbosch, Fast Volleybal
Trainer Bijsterbosch stopt bij volleybalclub FAST

Volleybaltrainer Harmen Bijsterbosch vertrekt aan het einde van dit seizoen bij eredivisionist Fast uit Gennep.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app