Overslaan en naar de inhoud gaan

Farshad Noor kan met masker spelen bij Roda JC

Geplaatst opvrijdag 25 september 2015 - 18:51

Farshad Noor keert terug in de selectie van Roda JC, dat zondag in Enschede stuit op FC Twente (aanvang 16.45 uur). De middenvelder is geopereerd aan zijn neus en kan met een masker spelen.

De verwachting is dat hij weer de plaats overneemt van Jens van Son, die woensdag in het bekerduel tegen De Treffers in de basis mocht starten. Mitchel Paulissen is nog steeds geblesseerd aan zijn enkel. Richmond Boakye zit de laatste wedstrijd uit van zijn schorsing.

Zware missie
Hoewel Twente een moeilijke competitiestart achter de rug heeft, verwacht Roda-coach Darije Kalezic een zware missie in de Grolsch Veste. "Sinds de trainerswissel heeft Twente niet meer in de competitie verloren. Er is heel veel nieuw elan, veel passie. En Twente leeft weer volop bij het publiek. In mijn ogen een ploeg voor de subtop."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Son vervangt geblesseerde Noor bij Roda JC
Roda verhuurt Noor aan Cambuur
De Silva en Noor mogen weg, verhuur Blattler
Noor en Paulissen ontbreken bij Roda JC In bekerduel
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen