Overslaan en naar de inhoud gaan

Farshad Noor kan met masker spelen bij Roda JC

Geplaatst opvrijdag 25 september 2015 - 18:51

Farshad Noor keert terug in de selectie van Roda JC, dat zondag in Enschede stuit op FC Twente (aanvang 16.45 uur). De middenvelder is geopereerd aan zijn neus en kan met een masker spelen.

De verwachting is dat hij weer de plaats overneemt van Jens van Son, die woensdag in het bekerduel tegen De Treffers in de basis mocht starten. Mitchel Paulissen is nog steeds geblesseerd aan zijn enkel. Richmond Boakye zit de laatste wedstrijd uit van zijn schorsing.

Zware missie
Hoewel Twente een moeilijke competitiestart achter de rug heeft, verwacht Roda-coach Darije Kalezic een zware missie in de Grolsch Veste. "Sinds de trainerswissel heeft Twente niet meer in de competitie verloren. Er is heel veel nieuw elan, veel passie. En Twente leeft weer volop bij het publiek. In mijn ogen een ploeg voor de subtop."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Van Son vervangt geblesseerde Noor bij Roda JC
Roda verhuurt Noor aan Cambuur
De Silva en Noor mogen weg, verhuur Blattler
Noor en Paulissen ontbreken bij Roda JC In bekerduel
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen