Oud-spelers van Roda schutteren in penaltyreeks

Oud-spelers van Roda JC blijken niet allemaal uit te blinken in het nemen van strafschoppen. Liefst drie ex-koempels misten vanaf elf meter in het bekerduel tussen FC Utrecht en Cambuur Leeuwarden.

Roda verhuurt Noor aan Cambuur

Roda JC verhuurt Farshad Noor voor een half jaar aan SC Cambuur. Het contract van de 22-jarige middenvelder in Kerkrade loopt komende zomer af.

De Silva en Noor mogen weg, verhuur Blattler

Daniel de Silva en Farshad Noor staan op het punt om Roda JC te verlaten.

Roda wint oefenduel van Groene Ster

Roda JC heeft dinsdagavond in een oefenwedstrijd met 2-0 gewonnen van Groene Ster.

Paulissen in de basis tegen Lienden

Roda JC reist woensdagmiddag voor de KNVB Beker af naar FC Lienden. Tegen de topklasser hoopt de Kerkraadse eredivisionist de zegeloze reeks te doorbreken.

Van Son vervangt geblesseerde Noor bij Roda JC

Farshad Noor ontbreekt zaterdag (20:45 uur) in het elftal van Roda JC, dat in eigen huis Excelsior ontvangt. De middenvelder brak vrijdag tijdens de training bij een loopactie een botje in een voet.

Farshad Noor kan met masker spelen bij Roda JC

Farshad Noor keert terug in de selectie van Roda JC, dat zondag in Enschede stuit op FC Twente (aanvang 16.45 uur). De middenvelder is geopereerd aan zijn neus en kan met een masker spelen.

Noor en Paulissen ontbreken bij Roda JC In bekerduel

Farshad Noor en Mitchel Paulissen ontbreken in de selectie van Roda JC, dat woensdagavond om 20:00 uur in Groesbeek een confrontatie wacht met topklasser De Treffers.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts