Oud-spelers van Roda schutteren in penaltyreeks

Oud-spelers van Roda JC blijken niet allemaal uit te blinken in het nemen van strafschoppen. Liefst drie ex-koempels misten vanaf elf meter in het bekerduel tussen FC Utrecht en Cambuur Leeuwarden.

Roda verhuurt Noor aan Cambuur

Roda JC verhuurt Farshad Noor voor een half jaar aan SC Cambuur. Het contract van de 22-jarige middenvelder in Kerkrade loopt komende zomer af.

De Silva en Noor mogen weg, verhuur Blattler

Daniel de Silva en Farshad Noor staan op het punt om Roda JC te verlaten.

Roda wint oefenduel van Groene Ster

Roda JC heeft dinsdagavond in een oefenwedstrijd met 2-0 gewonnen van Groene Ster.

Paulissen in de basis tegen Lienden

Roda JC reist woensdagmiddag voor de KNVB Beker af naar FC Lienden. Tegen de topklasser hoopt de Kerkraadse eredivisionist de zegeloze reeks te doorbreken.

Van Son vervangt geblesseerde Noor bij Roda JC

Farshad Noor ontbreekt zaterdag (20:45 uur) in het elftal van Roda JC, dat in eigen huis Excelsior ontvangt. De middenvelder brak vrijdag tijdens de training bij een loopactie een botje in een voet.

Farshad Noor kan met masker spelen bij Roda JC

Farshad Noor keert terug in de selectie van Roda JC, dat zondag in Enschede stuit op FC Twente (aanvang 16.45 uur). De middenvelder is geopereerd aan zijn neus en kan met een masker spelen.

Noor en Paulissen ontbreken bij Roda JC In bekerduel

Farshad Noor en Mitchel Paulissen ontbreken in de selectie van Roda JC, dat woensdagavond om 20:00 uur in Groesbeek een confrontatie wacht met topklasser De Treffers.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV