Overslaan en naar de inhoud gaan

Fans Tom Dumoulin haken massaal af voor Tour-reisje

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 5:55

Nog maar zo'n 30 leden van de Tom Dumoulin Fanclub vertrekken komende zaterdag met de bus naar de start van de Ronde van Frankrijk in Brussel.

Aanvankelijk hadden zo’n 160 fans belangstelling voor de busreis. Maar omdat Tom de Tour moet laten schieten, heeft het merendeel afgehaakt.

Bijna geschrapt
Afgelopen weekend was het nog niet zeker of er überhaupt nog een bus vanuit Limburg naar de Belgische hoofdstad zou gaan. "Er hadden toen pas 23 mensen betaald en dat was niet genoeg om de reis door te laten gaan", vertelt Jannie Dreessen van de fanclub. "Gelukkig hebben zich inmiddels nog enkele mensen aangemeld!"

Uitgekleed programma
De fanclub wilde in de eerste Tourweek nog enkele andere etappeplaatsen bezoeken, maar die reizen zijn bij gebrek aan belangstelling inmiddels afgeblazen. Of de reis naar de finish in Parijs doorgaat, is nog niet zeker. "Pas 12 mensen hebben betaald en daarmee zijn de kosten van de reis verre van gedekt", aldus Dreessen. "Maar mensen kunnen zich nog aanmelden. Gaat de reis niet door, dan krijgt iedereen zijn geld terug!"

De fanclub van Tom Dumoulin werd vorig jaar opgericht en telt inmiddels zo’n 200 leden.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen