Overslaan en naar de inhoud gaan

Fans Tom Dumoulin haken massaal af voor Tour-reisje

Geplaatst opdinsdag 2 juli 2019 - 5:55

Nog maar zo'n 30 leden van de Tom Dumoulin Fanclub vertrekken komende zaterdag met de bus naar de start van de Ronde van Frankrijk in Brussel.

Aanvankelijk hadden zo’n 160 fans belangstelling voor de busreis. Maar omdat Tom de Tour moet laten schieten, heeft het merendeel afgehaakt.

Bijna geschrapt
Afgelopen weekend was het nog niet zeker of er überhaupt nog een bus vanuit Limburg naar de Belgische hoofdstad zou gaan. "Er hadden toen pas 23 mensen betaald en dat was niet genoeg om de reis door te laten gaan", vertelt Jannie Dreessen van de fanclub. "Gelukkig hebben zich inmiddels nog enkele mensen aangemeld!"

Uitgekleed programma
De fanclub wilde in de eerste Tourweek nog enkele andere etappeplaatsen bezoeken, maar die reizen zijn bij gebrek aan belangstelling inmiddels afgeblazen. Of de reis naar de finish in Parijs doorgaat, is nog niet zeker. "Pas 12 mensen hebben betaald en daarmee zijn de kosten van de reis verre van gedekt", aldus Dreessen. "Maar mensen kunnen zich nog aanmelden. Gaat de reis niet door, dan krijgt iedereen zijn geld terug!"

De fanclub van Tom Dumoulin werd vorig jaar opgericht en telt inmiddels zo’n 200 leden.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen