Overslaan en naar de inhoud gaan

Familieruzie uitgevochten in drukke supermarkt

Geplaatst opzaterdag 14 december 2019 - 13:50

Een familieruzie is zaterdagmorgen tot de schrik van het winkelende publiek uitgevochten in een drukke supermarkt in Weert.

Twee mannen gingen elkaar te lijf in de Lidl aan de Ringbaan West, meldt Weertdegekste.

Huilen
Volgens de lokale nieuwssite ging het er zo heftig aan toe dat verschillende kinderen in huilen uitbarstten door het geweld. De moeder van één van die geschrokken kinderen vond het volgens de lokale nieuwssite zelfs belangrijker om een filmpje te maken van de vechtpartij. Dat leidde tot nog meer ergernis bij de overige bezoekers.

Politie
Een klant van de winkel probeerde de vechtersbazen uit elkaar te halen, maar uiteindelijk waren er vier politie-eenheden nodig om de boel te sussen. Niemand is aangehouden.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen