Overslaan en naar de inhoud gaan

Familie Verstappen geraakt door 'terechte' strafeis

Geplaatst opmaandag 15 november 2021 - 20:53

De familie van Nicky Verstappen vindt de eis van twintig jaar tegen verdachte Jos Brech een 'hele terechte eis'.

"Het kan natuurlijk nooit hoog genoeg zijn." Dat zei advocaat Wendy van Egmond namens de familie na afloop van het requisitoir van de advocaten-generaal op maandag.

Lees ook: Twintig jaar gevangenisstraf geëist tegen Jos Brech

Brech staat bij het hof in Den Bosch in hoger beroep terecht voor het ontvoeren, misbruiken en doden van de 11-jarige Limburgse jongen. "De familie is erg geraakt door hoe het requisitoir gebracht is. Er is heel veel tijd in gestoken, niet alleen inhoudelijk. Er zat een warmte in, en dat is goed voor ze."

Niet afsluiten
Van Egmond denkt niet dat de familie de zaak nu kan afsluiten. "Daar zijn ze nog niet aan toe, dan moet de zaak eerst helemaal afgerond zijn."

Het is nog niet duidelijk wanneer het hof uitspraak doet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen