Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Familie treurt om diefstal van Abrahampop

Geplaatst opzaterdag 25 februari 2017 - 12:36

Met veel moeite had familie De Ruiter uit Landgraaf vrijdagavond een verlichte Abrahampop op surfplank geplaatst voor een jarig familielid. De ochtend erna bleek alle moeite voor niets: de Abrahampop was gestolen.

Dat gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag bij een woning aan de Pasweg.

'Alles doorgeknipt'
"Toen ik de gordijnen opendeed, zag ik tot mijn verbazing geen pop meer en was alles doorgeknipt", treurt Els de Ruiter. Zij wilde haar vriend op zijn verjaardag verrassen, maar werd zelf onaangenaam verrast. "Ik hoorde vannacht wel wat gerommel, maar ben er niet voor opgestaan", vertelt ze tegen 1Limburg.

De vrouw heeft nog geen aangifte gedaan bij de politie. "Die denken misschien dat ik een grap maak tijdens deze carnavalsdagen."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Alpaca's gestolen uit weiland in Landgraaf
Man steelt bier, vecht met politie en poept broek vol
Dieven laden lokfiets in auto (maar zijn toch de sjaak)
Politie zoekt dieven, wie kent de man op de scooter?
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen