ANP

Opnieuw 'Verstappenfiles' rond Zandvoort

Fans van Max Verstappen zijn er zondagochtend al vroeg bij. Richting het circuit vormden zich voor 08.00 uur al de eerste files in en rond Zandvoort.

Video: tattoo Max Verstappen (20 mei 2017)
'Als Max wereldkampioen wordt zet ik portret op mijn kuit'

Op het Circuit van Zandvoort liep L1-verslaggever Funs Pollux een wel heel bijzondere Verstappen-fan tegen het lijf.

Opnieuw massale belangstelling voor racedagen Verstappen

Op de wegen in en rond Zandvoort is het zaterdagochtend razend druk vanwege de komst van Max Verstappen.

Victoria Verstappen voor het eerst in Formule 1-wagen

Vader Jos en broer Max gingen haar al voor, maar zaterdagmiddag stapte ook Victoria Verstappen voor het eerst in een Formule 1-wagen.

Max Verstappen
'Merk' Max Verstappen commercieel flink gegroeid

Max Verstappen is sinds zijn overwinning in de Grand Prix van Spanje een product geworden. Een product waar heel veel vraag naar is, zo blijkt op de Familie Racedagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten