Overslaan en naar de inhoud gaan

Familie Nusser volgt zenuwslopend WK-duel dochter Larissa

Geplaatst opdonderdag 5 december 2019 - 15:47

Ouders en zus van handbalster Larissa Nusser hebben thuis enorm meegeleefd tijdens de spannende WK-wedstrijd donderdag tegen Servië.

Ze bekeken de wedstrijd, die in Japan werd gespeeld, thuis op de bank in Born. Moeder Chantal had speciaal voor deze wedstrijd een vrije dag opgenomen.

Handbalfamilie
De familie Nusser kan met recht een handbalfamilie genoemd worden. Vader Harold en moeder Chantal speelden beiden op hoog niveau. Zus Chiara handbalt bij Handbal Venlo, grootvader Jo floot vroeger als scheidsrechter veel nationale en internationale duels. Larissa komt tegenwoordig uit voor het Deense FC København Handbold. In het verleden speelde ze onder andere voor BFC en Handbal Venlo.

Eindtoernooi
Het is voor Larissa de eerste keer dat zij met het nationale team aan een groot eindtoernooi deelneemt. Nusser kreeg in het belangrijke duel van de Franse bondscoach Emmanuel Mayonnade in de tweede helft speelminuten. Zij scoorde tegen Servië drie maal.

Winst
De Nederlandse handbalsters wonnen de wedstrijd met 23-36. Door deze klinkende zege hebben de Oranjedames de hoofdronde van het WK in Japan bereikt.

Noorwegen
Vrijdag komt Nederland weer in actie. Om 12:30 uur staat de laatste poulewedstrijd tegen Noorwegen op het programma.

Larissa Nusser
Larissa Nusser tijdens het WK in Tokyo, december 2019
Foto: Orange Pictures
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen