Overslaan en naar de inhoud gaan

Familie Ivana Smit hoopt op grote opkomst bij uitvaart

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 20:04

De familie van het begin deze maand overleden model Ivana Smit hoopt dat het zaterdag druk wordt bij haar uitvaart.

"Ivana was iemand die graag in het middelpunt van de belangstelling stond", zegt Fred Agenjo, de oom van het uit Sittard afkomstige model, tegen TVL. "Daarom hebben we ervoor gekozen om de uitvaart voor iedereen toegankelijk te maken. We hopen dan dat Ivana van boven met genoegen ziet dat ze erg geliefd was."

De begrafenis vindt zaterdag plaats in Het Forum in Roermond.

Balkon
Het uit Sittard afkomstige fotomodel overleed op 7 december na een val van een balkon in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Zij was die nacht op bezoek bij een Amerikaans echtpaar. Wat er is gebeurd, is onduidelijk.

Drank en drugs
De Maleisische politie noemde het een ongeval na drank- en drugsgebruik, maar bij die conclusie weigert de familie van Smit zich neer te leggen

Opgelucht
De nabestaanden reageerden wel opgelucht na het eerste onderzoek van forensisch patholoog Frank van de Goot. Hij concludeerde na het eerste onderzoek dat het letsel van het overleden model niet bij de val past. Van de Goot verwacht dat hij begin volgend jaar de eerste definitieve uitslagen heeft.

Lees ook: Familie Ivana Smit opgelucht na eerste onderzoek patholoog

De familie heeft het Openbaar Ministerie om hulp gevraagd.

Lees ook: Familie overleden model wil hulp OM

Lees hier de eerdere berichten over Ivana Smit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen