Overslaan en naar de inhoud gaan

Familie blij met aanhouding in vermissingszaak-De Heus

Geplaatst opmaandag 18 januari 2016 - 13:59

De familie van Andy de Heus is blij met de aanhouding van een verdachte in zaak De Heus. "Eindelijk, iemand!", laat zijn zus Patricia in een reactie aan L1 weten.

Het is voor het eerst dat iemand is aangehouden in verband met de vermissing van Andy de Heus uit Echt.

Spoorloos
De vader van twee kinderen is al drie jaar spoorloos. Sinds hij op 18 december 2012 in zijn bestelbus het huis van een vriend verliet, heeft niemand meer iets van hem vernomen. De familie hoopt dat de aanhouding de doorbraak is in de zaak. Een 52-jarige vrouw uit Kinrooi is maandagochtend opgepakt.

Lees ook: Vrouw opgepakt in vermissingszaak Andy de Heus

Geen bekende
De vrouw is niet bekend bij de familie. Patricia de Heus: "Dat zegt me helemaal niks, totaal niks. Dat weet niemand eigenlijk." De verdachte werd aangehouden in Stevensweert. Daar doorzocht de politie vorige maand nog een vakantiewoning in een bungalowpark in verband met de vermissing.

Hoop
De familie van Andy houdt hoop. "Het is afwachten. We moeten wachten, wachten, wachten."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrouw opgepakt in vermissingszaak Andy de Heus
Politie denkt dat vermiste Andy de Heus niet meer leeft
Vermissing Andy de Heus aanleiding onderzoek Stevensweert
Verdachte in vermissingszaak Andy de Heus weer vrijgelaten
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen