Vader en zoons 'sloegen gezin bijna dood': jaren cel

Een man uit Venlo (54) en zijn twee zoons van 30 en 33 jaar oud zijn veroordeeld tot jarenlange celstraffen. De rechter acht bewezen dat het trio een gezin heeft mishandeld met honkbalknuppels.

Vermiste zeventiger gevonden: 'Hele nacht buiten'

De zoektocht naar Yvonne Hennekes (71) is succesvol gebleken; de zeventiger uit Hoensbroek is inmiddels weer terug bij familie.

Aardbeienland in Horst krijgt een tweede leven

Zondag sluit oprichter en eigenaar Hay Soberjé na twintig jaar zijn bedrijf. Maar volgend voorjaar gaat het attractieparkje in Horst toch weer open.

Ernstige zorgen over vermiste Peter Brinxma uit Roermond

Sinds 12 juli is Roermondenaar Peter Brinxma vermist. Zijn familie maakt zich ernstige zorgen omdat er sinds donderdagmorgen geen contact meer is geweest met de 47-jarige man.

Speelpark Klein Zwitserland weer veilig verklaard

Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen opent zaterdag weer de deuren. De speeltuin is weer veilig verklaard.

Nieuwe speeltoestellen voor 'onveilig' Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen heeft flink uitgebreid met nieuwe speeltoestellen. Wanneer kinderen van de nieuwe toestellen kunnen genieten, is nog niet duidelijk. Het park blijft voorlopig nog dicht.

Nieuw project om overgewicht bij kinderen te voorkomen

Het nieuwe project Your COACH Next Door is erop gericht om een gezonde leefstijl te stimuleren bij kinderen. Op een leuke en interactieve manier wordt geprobeerd ernstig overgewicht bij kinderen te voorkomen.

Camera's moeten einde maken aan diefstal speeltoestellen

Bij speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst worden binnenkort beveiligingscamera's geïnstalleerd. Aanleiding voor deze maatregel is de diefstal van meerdere dure mandschommels.

Speelpark Klein Zwitserland nog lang niet veilig

Veel bomen op het terrein van Speelpark Klein Zwitserland zijn onveilig verklaard. Het Natuurspeelbos blijft daarom nog zeker een half jaar gesloten voor het publiek.

Politiek met de paplepel: moeder en dochter op CDA-lijst

De appel valt niet ver van de boom. Dat geldt zeker voor Hannie en Gabriëlle Heine.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV