Overslaan en naar de inhoud gaan

Falkenburg (Roda), Pachonik, Janssen (VVV) missen twee duels

Geplaatst opmaandag 28 september 2020 - 17:30

Tobias Pachonik en Simon Janssen mogen twee duels niet in actie komen voor VVV-Venlo.

De verdediger en de middenvelder zijn geschorst naar aanleiding van hun rode kaarten in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen, afgelopen zaterdag. VVV verloor dat duel met 1-0.

Lees ook: VVV-Venlo nipt onderuit op bezoek bij Heerenveen

ADO en AZ
De aanklager betaald voetbal deed in beide gevallen een schikkingsvoorstel van drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk. Een woordvoerder van VVV-Venlo laat weten dat de club akkoord gaat met die straf. Pachonik en Janssen missen daardoor het thuisduel tegen ADO Den Haag en de uitwedstrijd tegen AZ.

Falkenburg
Roda JC Kerkrade zal het twee wedstrijden zonder Erik Falkenburg moeten stellen. De aanvaller mocht met rood vertrekken in Roda's thuisduel tegen FC Dordrecht (4-0 winst) en kreeg een schikkingsvoorstel van vier duels, waarvan één voorwaardelijk.

Lees ook: Roda JC in beroep tegen schorsing Falkenburg

Strafverlaging
De club ging in beroep, waarna een strafverlaging naar drie duels, waarvan één voorwaardelijk volgde. Roda kon nog in hoger beroep gaan, maar zag daarvan af na overleg met juristen. Falkenburg ziet daardoor de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven (dinsdagavond) en de thuiswedstrijd tegen FC Volendam (zondagavond).

Deskundigen aan de vooravond van het proces over de rechtszaak Nicky Verstappen. Limburg Doc: Nicky, de ontknoping
Zondag 18:00 en 21:00 uur op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen