Overslaan en naar de inhoud gaan

Fakkeltocht als steunbetuiging voor Jos van Rey

Geplaatst opzaterdag 14 mei 2016 - 12:41

Er zijn plannen om op zondag 22 mei een fakkeltocht te organiseren in Roermond. De initiatiefnemers willen op die manier Jos van Rey een hart onder de riem te steken.

Dat valt te lezen op de Facebookpagina van Dré Peters. De fractievoorzitter van de LVR in Roermond.

Hetze
De voorgenomen tocht is een initiatief van Hertenaar John Reijners. Onder het mom van 'stop de ongefundeerde hetze' wil hij op zondag 22 mei met fakkels door Roermond lopen. Reijners is van plan aanstaande dinsdag bij de gemeente Roermond een vergunning aan te vragen voor de 'demonstratie'.

Fakkeltocht
Het initiatief is inmiddels omarmd door Peters en ook andere Roermondenaren laten op Facebook weten mee te willen lopen tijdens de tocht.

Corruptie
Jos van Rey is al enkele jaren verdachte in een grote corruptiezaak. Afgelopen dinsdag eiste het OM een celstraf van twee jaar tegen Van Rey.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hoes: VVD moet praten met Jos van Rey
Groep rond Van Rey begint provinciale partij
Jos van Rey
Nieuwe partij rond Van Rey heet Volkspartij Limburg
Coalitie wil vertrek Van Rey: kans op nieuwe fout groot
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen