Overslaan en naar de inhoud gaan

Fakkeltocht als steunbetuiging voor Jos van Rey

Geplaatst opzaterdag 14 mei 2016 - 12:41

Er zijn plannen om op zondag 22 mei een fakkeltocht te organiseren in Roermond. De initiatiefnemers willen op die manier Jos van Rey een hart onder de riem te steken.

Dat valt te lezen op de Facebookpagina van Dré Peters. De fractievoorzitter van de LVR in Roermond.

Hetze
De voorgenomen tocht is een initiatief van Hertenaar John Reijners. Onder het mom van 'stop de ongefundeerde hetze' wil hij op zondag 22 mei met fakkels door Roermond lopen. Reijners is van plan aanstaande dinsdag bij de gemeente Roermond een vergunning aan te vragen voor de 'demonstratie'.

Fakkeltocht
Het initiatief is inmiddels omarmd door Peters en ook andere Roermondenaren laten op Facebook weten mee te willen lopen tijdens de tocht.

Corruptie
Jos van Rey is al enkele jaren verdachte in een grote corruptiezaak. Afgelopen dinsdag eiste het OM een celstraf van twee jaar tegen Van Rey.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hoes: VVD moet praten met Jos van Rey
Groep rond Van Rey begint provinciale partij
Jos van Rey
Nieuwe partij rond Van Rey heet Volkspartij Limburg
Coalitie wil vertrek Van Rey: kans op nieuwe fout groot
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen