Overslaan en naar de inhoud gaan

Fakkeltocht als steunbetuiging voor Jos van Rey

Geplaatst opzaterdag 14 mei 2016 - 12:41

Er zijn plannen om op zondag 22 mei een fakkeltocht te organiseren in Roermond. De initiatiefnemers willen op die manier Jos van Rey een hart onder de riem te steken.

Dat valt te lezen op de Facebookpagina van Dré Peters. De fractievoorzitter van de LVR in Roermond.

Hetze
De voorgenomen tocht is een initiatief van Hertenaar John Reijners. Onder het mom van 'stop de ongefundeerde hetze' wil hij op zondag 22 mei met fakkels door Roermond lopen. Reijners is van plan aanstaande dinsdag bij de gemeente Roermond een vergunning aan te vragen voor de 'demonstratie'.

Fakkeltocht
Het initiatief is inmiddels omarmd door Peters en ook andere Roermondenaren laten op Facebook weten mee te willen lopen tijdens de tocht.

Corruptie
Jos van Rey is al enkele jaren verdachte in een grote corruptiezaak. Afgelopen dinsdag eiste het OM een celstraf van twee jaar tegen Van Rey.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Hoes: VVD moet praten met Jos van Rey
Groep rond Van Rey begint provinciale partij
Jos van Rey
Nieuwe partij rond Van Rey heet Volkspartij Limburg
Coalitie wil vertrek Van Rey: kans op nieuwe fout groot
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen