Staal, vangrails (stock)

Laura Metaal verdwijnt na 83 jaar uit Kerkrade

Laura Metaal Eygelshoven is failliet verklaard. Het bedrijf had het faillissement zelf aangevraagd, omdat 'onvoldoende werd bereikt op de markten van de belangrijkste producten', staat in een verklaring.

Corona economie covid
Run op tweede ronde overheidssteun blijft uit

Veel Limburgse bedrijven twijfelen nog of ze inschrijven voor de tweede Noodmaatregelen Overbrugging Werkeloosheid (NOW2.0).

miss etam anp (3 aug 2020)
Eigenaar Miss Etam en Steps in België failliet verklaard

Modewinkelbedrijf FNG, moeder van modeketens als Miss Etam, Brantano en Steps, is in België failliet verklaard.

ANP-332121555
Eigenaar Steps en Miss Etam vraagt uitstel van betaling aan

Modewinkelbedrijf FNG, moeder van modeketens als Miss Etam, Brantano en Steps, heeft in Nederland uitstel van betaling aangevraagd. In België vraagt het bedrijf faillissement aan.

Bordje gesloten voor deur restaurant, café etc. (stock)
Limburgse economie in coronatijd: stilte voor de storm?

De gevolgen van de coronacrisis lijken nog steeds mee te vallen. Maar schijn bedriegt. Vooral jongeren zijn de dupe van de crisis.

sportschool stockfoto (27 mei 2020)
Doorstart voor failliete sportschool Dennenmarken

Fitness- en healthcentrum Dennenmarken in Roermond maakt na het uitgesproken faillissement een doorstart. Dat heeft curator Christian Slegers vrijdag bekendgemaakt.

Fitness
Sportcentrum Dennenmarken failliet: 46 mensen op straat

Fitness- en healthcentrum Dennenmarken in Roermond is failliet verklaard. Voor de 46 medewerkers wordt ontslag aangevraagd.

faillissement, rechtbank, surseance van betaling vonnis (stock)
Zestien banen op de tocht door faillissementen

Zestien werknemers dreigen hun baan kwijt te raken door twee faillissementen die dinsdag zijn uitgesproken door de Rechtbank Limburg.

Abdij Rolduc
Coronacrisis nekt restaurant en hotel Abdij Rolduc

Het restaurant, hotel en congrescentrum bij Abdij Rolduc in Kerkrade zijn failliet. Daarmee verliezen 65 werknemers hun baan.

Modecentrum Theelen Horst
Coronacrisis nekt Modecentrum Theelen: faillissement nadert

De coronacrisis is voor Modecentrum Theelen de druppel geweest voor de aanvraag van het faillissement.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten