Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Faik versterkt selectie Roda JC

Geplaatst opwoensdag 3 september 2014 - 10:34

De clubloze middenvelder Hicham Faik (22) voegt zich vanaf woensdag bij de selectie van Roda JC. Hij tekent een contract voor één jaar met een optie voor nog een jaar.

Hagenees Faik doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag. In 2012 verkaste hij naar Almere City. Hij speelde 59 wedstrijden voor de eerstedivisionist en wist daarin viermaal te scoren. Almere bood de linkspoot een nieuw contract aan, maar de speler wilde niet bijtekenen.

Trost
Hoofdtrainer René Trost van de geel-zwarten was nog op zoek naar een linksbenige middenvelder. "Met de komst van Hicham hebben we weer een aantal posities dubbel bezet, dat is goed voor de onderlinge concurrentie. Hij is een jonge, talentvolle speler met voetballend vermogen", vertelt de trainer op de officiële clubsite.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Roda JC - PSV beker
Roda JC stunt tegen PSV in beker
Gesteggel over kaartverkoop Fortuna-Roda
Politie op zoek naar beelden van rellen Fortuna-Roda
'Rellen Fortuna-Roda maatschappelijk probleem'
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen