Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Faik versterkt selectie Roda JC

Geplaatst opwoensdag 3 september 2014 - 10:34

De clubloze middenvelder Hicham Faik (22) voegt zich vanaf woensdag bij de selectie van Roda JC. Hij tekent een contract voor één jaar met een optie voor nog een jaar.

Hagenees Faik doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag. In 2012 verkaste hij naar Almere City. Hij speelde 59 wedstrijden voor de eerstedivisionist en wist daarin viermaal te scoren. Almere bood de linkspoot een nieuw contract aan, maar de speler wilde niet bijtekenen.

Trost
Hoofdtrainer René Trost van de geel-zwarten was nog op zoek naar een linksbenige middenvelder. "Met de komst van Hicham hebben we weer een aantal posities dubbel bezet, dat is goed voor de onderlinge concurrentie. Hij is een jonge, talentvolle speler met voetballend vermogen", vertelt de trainer op de officiële clubsite.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Roda JC - PSV beker
Roda JC stunt tegen PSV in beker
Gesteggel over kaartverkoop Fortuna-Roda
Politie op zoek naar beelden van rellen Fortuna-Roda
'Rellen Fortuna-Roda maatschappelijk probleem'
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen