Overslaan en naar de inhoud gaan

Facebookpagina voor fans wielerjournalist Jean Nelissen

Geplaatst opmaandag 3 april 2017 - 21:58

Er komt binnenkort een speciale Facebookpagina voor fans van Jean Nelissen. De initiatiefnemers willen zo de herinnering aan de overleden wielerjournalist levend houden.

Vorig jaar onthulden zij al een monument met de afbeelding van Nelissen, op de Gulperberg.

Selfie
Veel
wielerfans nemen daar een selfie met het monument op de achtergrond. Op de Facebookpagina kunnen de mensen hun filmpjes en foto's delen.

Lees ook: Monument voor Jean Nelissen onthuld

Record
Daarnaast worden de fanatieke sporters uitgedaagd om hun eigen Jean Nelissen Strava-record te vestigen. De speciale route van deze app loopt vanaf de sportvelden in Partij via de Hommerigerweg naar de top van de Gulperberg. Om tenslotte daar niet alleen een persoonlijk record neer te zetten, maar ook weer een foto te maken om die op de speciale Facebookpagina te posten.

Jaarlijks wordt de wielrenner met de snelste tijd gehuldigd op de dag van de Amstel Gold Race.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie

Gerelateerde berichten

Monument voor Jean Nelissen onthuld
Steeds meer politie op Twitter en Facebook
Burgemeester van Leudal is boos op Facebookers
Burgers gaan uit onvrede over Chemelot elkaar informeren
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen