Overslaan en naar de inhoud gaan

Facebook experimenteert met Heerlens bedrijf

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2015 - 6:53

Facebook gaat samenwerken met het Heerlense bedrijf FB4.

Die onderneming van Lars Pacbier (27) beheert Facebook- en LinkedIn-accounts van bedrijven en particulieren. "Om ze zo goed mogelijk in de markt te zetten via deze kanalen", zegt Pacbier.

Erkenning
Hoewel Facebook niets betaalt aan FB4, is de eigenaar in zijn nopjes. "Ze willen met ons gaan experimenteren. Wij krijgen toegang tot de nieuwste snufjes op marketinggebied. We hebben ook regelmatig contact en worden begeleid door mensen van Facebook. Ze zien ons als een succesnummer. Dit is een enorme erkenning."

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie

Gerelateerde berichten

ANP
Limburgs bedrijf wekt opnieuw interesse van internetgigant
Steeds meer politie op Twitter en Facebook
Burgemeester van Leudal is boos op Facebookers
Burgers gaan uit onvrede over Chemelot elkaar informeren
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen