Demonen demoon geest stock

Gefrustreerde man 'bedreigt' politie met oproepen demonen

Een 46-jarige man uit Landgraaf is zondag gearresteerd vanwege het bedreigen van de politie en buurtbewoners. Hij plaatste een bericht op Facebook, waarin hij aankondigde demonen op te roepen om agenten een lesje te leren.

Alcoholcontrole
Bestuurder raakt rijbewijs kwijt: vier keer te veel op

De politie heeft van een bestuurder die amper op zijn benen kon staan in de nacht van zondag op maandag in Venlo zijn rijbewijs afgepakt. Volgens de wijkagent had de bestuurder vier keer te veel op.

André Rieu (31 jan 2020)
Corona-criminelen misbruiken fanclub André Rieu

Criminelen proberen een slaatje te slaan uit het coronavirus en misbruiken daarvoor een Facebook-fanpagina van André Rieu.

Ruben L. Oppenheimer
Spotprent Oppenheimer geblokkeerd op Turkse Facebook

Een spotprent van de Maastrichtse tekenaar Ruben Oppenheimer is door Facebook geblokkeerd voor de Turkse markt.

Vluchtende winkeldief spuit met pepperspray op beveiligers

Een winkeldief probeerde maandagavond te vluchten nadat hij door beveiligers van een winkel betrapt werd. De dief spoot vervolgens met pepperspray richting de beveiliging.

Nier zoeken via Facebook is niet zonder risico's

Steeds meer nierpatiënten die (nog) niet in aanmerking komen voor een donornier, gaan op zoek naar een donor op Facebook. Volgens de Nierpatiënten Vereniging Maastricht is dat niet zonder risico's.

Maastrichtse wanhopig op zoek naar nieuwe nier

Monique Krischer uit Maastricht is wanhopig op zoek naar een nieuwe nier. Voor de tweede keer roept ze via Facebook hulp in.

Politie onderzoekt bizar ontvoeringsverhaal in Maastricht

De politie in Maastricht onderzoekt het bizarre verhaal dat al enkele dagen wordt gedeeld op Facebook, over een jonge vrouw die in Maastricht zou zijn ontvoerd en vergiftigd.

Sporters op social media: dit zijn de do's en don'ts

Met honderdduizenden volgers bereiken topsporters als Max Verstappen, Lieke Martens en Tom Dumoulin hun fans vooral via social media.

Man aangehouden met bijna vier ons heroïne op zak

Een man (31) is dinsdag in Vaals aangehouden door de politie met 365 gram heroïne op zak.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV