Overslaan en naar de inhoud gaan

Fabrizio stopt met optreden: 'Sjiek waor miech dat'

Geplaatst opdonderdag 26 september 2019 - 10:12

De Maastrichtse zanger Fabrizio stopt met optreden.

Dat heeft hij donderdag bekendgemaakt op Facebook.

Free Play Lanaken
"Na tien jaar 'Amore' en 'Cantare' heb ik besloten te stoppen met optreden", schrijft de entertainer. Zijn reden om te stoppen: hij kan het zingen niet meer combineren met zijn andere passie Free Play Lanaken. Elk weekend ontvangt Kevin Cramer, zoals hij echt heet, in de speelhal bezoekers vanuit alle windstreken die onbeperkt komen spelen op de collectie vintage arcade games en flipperkasten. Fabrizio heeft gemerkt dat deze spellen veel onderhoud vergen. Buiten de openingstijden zijn de spellen daarnaast privé te huren. "Er blijft helaas geen tijd meer over om op te treden."

Lees ook: Jongensdroom Fabrizio in vervulling met speelhal

Jongensdroom
Cramer opende eind mei zijn eigen speelhal. Een jongensdroom ging in vervulling. Hij spaarde zelf al jaren authentieke arcade games en flipperkasten. "In de afgelopen jaren heb ik er ruim 70 verzameld", zei Cramer eerder.

Video: L1

Sjiek is miech dat
In de afgelopen tien jaar verwierf Cramer met zijn alter ego Fabrizio bekendheid met nummers zoals Sjiek is miech dat, Hakke Takke, De körk en Róetewisser. "Ik heb honderden optredens gedaan, ups en downs meegemaakt (gelukkig meer ups) en wil dan ook iedereen bedanken die ons hebben gesteund: Grazie mille", besluit hij zijn mededeling.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen