Overslaan en naar de inhoud gaan

Fabrizio stopt met optreden: 'Sjiek waor miech dat'

Geplaatst opdonderdag 26 september 2019 - 10:12

De Maastrichtse zanger Fabrizio stopt met optreden.

Dat heeft hij donderdag bekendgemaakt op Facebook.

Free Play Lanaken
"Na tien jaar 'Amore' en 'Cantare' heb ik besloten te stoppen met optreden", schrijft de entertainer. Zijn reden om te stoppen: hij kan het zingen niet meer combineren met zijn andere passie Free Play Lanaken. Elk weekend ontvangt Kevin Cramer, zoals hij echt heet, in de speelhal bezoekers vanuit alle windstreken die onbeperkt komen spelen op de collectie vintage arcade games en flipperkasten. Fabrizio heeft gemerkt dat deze spellen veel onderhoud vergen. Buiten de openingstijden zijn de spellen daarnaast privé te huren. "Er blijft helaas geen tijd meer over om op te treden."

Lees ook: Jongensdroom Fabrizio in vervulling met speelhal

Jongensdroom
Cramer opende eind mei zijn eigen speelhal. Een jongensdroom ging in vervulling. Hij spaarde zelf al jaren authentieke arcade games en flipperkasten. "In de afgelopen jaren heb ik er ruim 70 verzameld", zei Cramer eerder.

Video: L1

Sjiek is miech dat
In de afgelopen tien jaar verwierf Cramer met zijn alter ego Fabrizio bekendheid met nummers zoals Sjiek is miech dat, Hakke Takke, De körk en Róetewisser. "Ik heb honderden optredens gedaan, ups en downs meegemaakt (gelukkig meer ups) en wil dan ook iedereen bedanken die ons hebben gesteund: Grazie mille", besluit hij zijn mededeling.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen