Tabak sigaretten

OM wil celstraffen voor illegale sigarettenproductie

Acht medewerkers van een vorig jaar in Stramproy ontdekte illegale sigarettenfabriek moeten volgens het Openbaar Ministerie allemaal een half jaar de cel in.

Günther Gach  Algemeen directeur ENCI
Na textiel en aardewerk verdwijnt ook cement uit Maastricht

Alle vijftig medewerkers van ENCI zijn op het werk verschenen. En dat betekent veel, zegt algemeen directeur Günther Gach een dag nadat bekend werd dat de cement-fabriek in juni 2020 gaat sluiten.

'Concept elektrische auto kan zo naar VDL Nedcar in Born'

VDL Nedcar in Born is volgens Christian Steinborn van autofabriek e.Go in Aken een prima plek om in de toekomst elektrische auto's te produceren.

Dak bedrijf ingestort door regenval

Een deel van het dak van een bedrijf in Kerkrade is ingestort, waarschijnlijk door de overvloedige regenval.

'Grote kaalslag bij Nedcar: 1000 banen verdwijnen'

Nedcar schrapt nog dit jaar duizend banen. Met ingang van november gaat het bedrijf zonder deze werknemers verder, vanwege een 'aanzienlijke productiebeperking'.

Chemieconcern bouwt nieuwe fabriek in Roermond

Chemieconcern Sekisui Chemical gaat 12,3 miljoen euro investeren in een nieuwe fabriek in Roermond.

Vakbond roept op tot tweedaagse staking bij VDL Nedcar

Vakbond FNV heeft medewerkers van VDL Nedcar opgeroepen om twee dagen te gaan staken. De vakbond hoopt zo onder meer een loonsverhoging en werkdagen van maximaal 8,5 uur uit het vuur te slepen.

Bruine wolk door storing fabriek Chemelot

Door een storing in een fabriek bij Chemelot in Sittard-Geleen kan er een bruine wolk te zien zijn in de omgeving.

SABIC opent nieuwe proeffabriek

SABIC heeft dinsdag een proeffabriek voor nieuwe plastics op het Chemelot-terrein in Geleen in gebruik genomen.

Traumahelikopter opgeroepen voor medische noodsituatie

De traumahelikopter is maandagavond uitgerukt voor een medische noodsituatie in Beringe. Hulp mocht niet meer baten, de persoon overleed ter plaatse.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten