Dumoulin ziet concurrentie toenemen in Giro

De Maastrichtse wielrenner Tom Dumoulin ziet de concurrentie om de roze trui dit jaar toenemen. Wielrenner Fabio Aru heeft zijn deelname aan de Giro d'Italia bevestigd.

Winnaar Fabio Aru looft Tom Dumoulin

Niet Tom Dumoulin, maar Fabio Aru mocht zaterdag in de perszaal opdraven voor de persconferentie van de winnaar van de Vuelta.

Jury bekijkt nieuwe beelden: geen tijdstraf voor Aru

De jury van de Vuelta bekeek zaterdagochtend nieuwe beelden van het duwtje dat Fabio Aru van ploeggenoot Sánchez kreeg en besloot geen sanctie op te leggen.

Tom Dumoulin betrokken bij valpartij in Vuelta

Klassementsleider Tom Dumoulin en naaste achtervolger Fabio Aru zijn betrokken bij een grote valpartij in de Ronde van Spanje.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV