Dumoulin ziet concurrentie toenemen in Giro

De Maastrichtse wielrenner Tom Dumoulin ziet de concurrentie om de roze trui dit jaar toenemen. Wielrenner Fabio Aru heeft zijn deelname aan de Giro d'Italia bevestigd.

Winnaar Fabio Aru looft Tom Dumoulin

Niet Tom Dumoulin, maar Fabio Aru mocht zaterdag in de perszaal opdraven voor de persconferentie van de winnaar van de Vuelta.

Jury bekijkt nieuwe beelden: geen tijdstraf voor Aru

De jury van de Vuelta bekeek zaterdagochtend nieuwe beelden van het duwtje dat Fabio Aru van ploeggenoot Sánchez kreeg en besloot geen sanctie op te leggen.

Tom Dumoulin betrokken bij valpartij in Vuelta

Klassementsleider Tom Dumoulin en naaste achtervolger Fabio Aru zijn betrokken bij een grote valpartij in de Ronde van Spanje.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts