Overslaan en naar de inhoud gaan

F1-vrienden blijven Max Verstappen in Montfort volgen

Geplaatst opwoensdag 26 februari 2020 - 22:50

Fans van Max Verstappen kunnen ook in het nieuwe seizoen in Montfort naar de races in de koningsklasse van de autosport komen kijken.

Na het overlijden van opa Frans Verstappen was het onzeker of de races in de Formule 1 in Zaal Housmans in Montfort gevolgd zouden kunnen worden.

Stokje overnemen
Evellien, de echtgenote van opa Frans, en zoon Danilo lieten afgelopen weekend weten deze activiteit niet voort te zetten. Korte tijd later lieten de F1 vrienden Montfort weten het stokje van opa Verstappen over te nemen. Op 15 maart gaan de deuren van het horeca-etablissement aan de Dijk twee uur voor de start van de Grote Prijs van Australië open en kunnen de fans van Max samen naar de verrichtingen van de 22-jarige coureur in de openingsrace van het F1-seizoen kijken.

Hand en spandiensten
De mannen, die zich verenigd hebben in een stichting, verleenden in het verleden bij elke race al hand- en spandiensten aan opa Verstappen en zetten zijn werk voort. “Wij willen de fans van Max in de gelegenheid stellen samen naar alle races in de Formule 1 te kijken. Daarnaast overwegen wij ook andere activiteiten voor autosportliefhebbers op te zetten”, vertelt Antoine Zeelen, een van de initiatiefnemers.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen