Overslaan en naar de inhoud gaan

F1-steward met dood bedreigd na tijdstraf Verstappen

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 22:22

De Finse F1-steward Mika Salo is met de dood bedreigd nadat hij afgelopen zondag de podiumplek van Max Verstappen afnam.

Salo gaf de Limburger tijdens de GP van Amerika een tijdstraf van vijf seconden, omdat Verstappen in de laatste ronde Kimi Räikkönen inhaalde terwijl hij met alle vier de wielen naast de baan reed.

Doodsbedreigingen
Volgens het AD laat de steward aan de Finse website SuomiF1 weten dat hij sinds zondag veel kritiek heeft gekregen en zelfs doodsbedreigingen heeft ontvangen die voornamelijk uit Nederland komen. Toch blijft Salo bij zijn besluit. Het is immers een regel in de F1 dat als een coureur voordeel haalt uit een actie als die van Max, een tijdstraf volgt.

Lees ook: Verstappen verliest podiumplek door tijdstraf

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen