Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra voorstelling Medammecour on Tour

Geplaatst opdonderdag 1 december 2016 - 9:59

Vanwege de bijna volledig uitverkochte zalen in Heerlen, Sittard en Roermond van de Medemmecour on Tour komt er nog een extra voorstelling van de rondtrekkende vasteloavendsrevu.

De extra voorstelling vindt op maandag 6 februari plaats in het Parkstad Limburg Theater.

Jan Smeets
Mister Pinkpop maakt hier zijn opwachting als artiest. We kennen Smeets natuurlijk als de man diePinkpopgangers jaarlijks op geheel eigen wijze grootvaderlijk toemompelt om voldoende water te drinken, zich goed in te smeren en vooral op te passen voor teken. Verder heeft hij al talloze bands aangekondigd op Pinkpop. Maar zelf als artiest in het middelpunt van de belangstelling staan? Dat is een ander verhaal.

Narrekap
De organisatie van de Medammecour on Tour heeft de festivalbaas gestrikt voor een optreden. Wat hij precies gaat doen, is vooralsnog niet bekend. Maar trots is de organisatie wel. Smeets is drager van de Gouden Narrekap en treedt daarmee in de voetsporen van Frans Pollux en Pierre Cnoops, die in de editie van het afgelopen jaar hun opwachting in de Medammecour maakten.

Buiten Mister Pinkpop, staan dan onder andere ook Mo Jones, Resi Coumans, Showballet Exited en Raymond Clement op de bühne.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Mister Pinkpop als artiest in Medammecour 2017
Deelnemers popwedstrijd Nu of Nooit bekend
'Mazzel dat carnaval laat valt dit jaar'
Carnaval in cijfers: wildplassers en zakkenrollers in Limburg
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen