Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra vluchten MAA door Belgische staking

Geplaatst opvrijdag 8 februari 2019 - 14:10

Maastricht Aachen Airport krijgt woensdag een paar extra vluchten te verwerken door een nationale staking in België.

Luchtvaartmaatschappij TUI fly heeft besloten 36 vluchten op woensdag uit te laten wijken. Daarvan landen en vertrekken twee vliegtuigen in Maastricht. Andere luchthavens waar naar uitgeweken wordt, zijn Eindhoven, Parijs, Amsterdam en Lille.

Omboeken
Mensen die op woensdag een vlucht hebben via de Brusselse luchthaven Zaventem, wordt geadviseerd hun ticket om te boeken naar een andere dag. De Brusselse luchthaven verwacht grote overlast door annuleringen, vertragingen en problemen met de bagage. Bovendien is het treinverkeer verstoord door de staking.

Bus
Passagiers die op een TUI-vlucht naar Maastricht uitwijken, worden met bussen van en naar hun vlucht gebracht. Of er meer luchtvaartmaatschappijen uitwijken naar MAA, is niet bekend.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen