Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Extra vluchten MAA door Belgische staking

Geplaatst opvrijdag 8 februari 2019 - 14:10

Maastricht Aachen Airport krijgt woensdag een paar extra vluchten te verwerken door een nationale staking in België.

Luchtvaartmaatschappij TUI fly heeft besloten 36 vluchten op woensdag uit te laten wijken. Daarvan landen en vertrekken twee vliegtuigen in Maastricht. Andere luchthavens waar naar uitgeweken wordt, zijn Eindhoven, Parijs, Amsterdam en Lille.

Omboeken
Mensen die op woensdag een vlucht hebben via de Brusselse luchthaven Zaventem, wordt geadviseerd hun ticket om te boeken naar een andere dag. De Brusselse luchthaven verwacht grote overlast door annuleringen, vertragingen en problemen met de bagage. Bovendien is het treinverkeer verstoord door de staking.

Bus
Passagiers die op een TUI-vlucht naar Maastricht uitwijken, worden met bussen van en naar hun vlucht gebracht. Of er meer luchtvaartmaatschappijen uitwijken naar MAA, is niet bekend.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen