Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra vergadering over Van Rey-vonnis in Roermond

Geplaatst opwoensdag 24 augustus 2016 - 10:07

De gemeenteraad in Roermond komt op 8 september bij elkaar om te vergaderen over het vonnis in de zaak Jos van Rey.

Democraten Swalmen, Stadspartij Roermond, Partij van de Arbeid, GroenLinks, D66 en het CDA hebben om zo'n extra raadsvergadering gevraagd.

Gevolgen
De gemeenteraad in Roermond heeft zich tot nu toe nog niet uitgesproken over het vonnis in de zaak Van Rey en volgens de partijen wordt dat wel eens tijd. Zij willen vooral bespreken wat de gevolgen van het vonnis zijn voor 'het functioneren van de gemeenteraad en en de gemeentelijke organisatie'.

Veroordeling
Jos van Rey werd op 22 juli veroordeeld voor ambtelijke corruptie, schending van de geheimhoudingsplicht en gerommel met stemvolmachten. Hij kreeg een taakstraf van 240 uur.

Lees ook: Jos van Rey krijgt taakstraf van 240 uur

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Van Pol boos maar vol vertrouwen
Rechtszaak tegen Jos van Rey is pas in voorjaar 2016
Jos van Rey
Jos van Rey is nog altijd strijdvaardig
Fotograaf maakt boek over rechtszaak tegen Jos van Rey
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen