Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra startbewijzen voor Venloop 2015

Geplaatst opdonderdag 13 november 2014 - 11:19

Voor zowel de 10 kilometer als de halve marathon tijdens de Venloop 2015 worden enkele honderden extra startbewijzen uitgegeven.

De twee langste afstanden van de jubileumeditie van de Weir Minerals Venloop waren in augustus binnen een mum van tijd volgeboekt. De vraag naar startbewijzen bleef echter groot.

Door enkele aanpassingen in de samenstelling van het startgebied en de eerste kilometers van het parcours heeft de organisatie geregeld dat er meer deelnemers toegelaten kunnen worden.

Inschrijving
Maandag 17 november om 9:00 uur wordt de inschrijving daarom opnieuw tijdelijk geopend voor de 10 kilometer en de halve marathon. Het inschrijven voor de kortere afstanden en de wandeltochten is ook nog mogelijk.

17.500 mensen hebben zich inmiddels aangemeld voor de Venloop.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Venloop
Venloop 2015 nu écht vol
Stitzinger meldt zich af voor Venloop
Venloop
Alfers Lagat wint tiende editie Venloop in parcoursrecord
Venloop
Run op startbewijzen Venloop
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen