Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra sportuitzending L1 op sportdag zondag

Geplaatst opzaterdag 27 mei 2017 - 13:16

Wie gaat volgend seizoen Eredivisie spelen? Wordt dat Roda JC of MVV? En wordt Tom Dumoulin de eerste Nederlandse winnaar van de Giro?

In een extra L1 SPRT-uitzending van 16:00 uur tot 17:30 uur gaan we de ontknoping volgen.

Verslaggevers
We schakelen tussen verslaggever Frank Moonen in Italië bij de aankomst van de Giro. Twan Spierts in het Parkstad Limburg Stadion waar gestreden wordt tussen Roda JC en MVV om het belangrijke Eredivisie-ticket. Ruud Kleinen staat in het centrum van Kerkrade om de wedstrijd te volgen met fans. Maurice Jessen doet hetzelfde in de cafés van Maastricht.

Gasten
Gasten in deze extra uitzending zijn onder meer Gert Jakobs (oud-wielrenner) en Cooky Voorn (oud-voetbaltrainer en wielerliefhebber). Natuurlijk is er ook aandacht voor de Grand Prix van Monaco met Max Verstappen, autocoureur Xavier Maassen is te gast in de studio om terug te kijken op de Grand Prix. Presentatie is in handen van Sander Kleikers.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna niet blij met verdeling TV-gelden
L1 experimenteert met mobiele tv-camera's in wielerkoers
Tom Dumoulin
Miljoen mensen zien huldiging Tom Dumoulin
Oud-profwielrenner: 'Ik ben echt depressief geworden'
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen