Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Extra sportuitzending L1 op sportdag zondag

Geplaatst opzaterdag 27 mei 2017 - 13:16

Wie gaat volgend seizoen Eredivisie spelen? Wordt dat Roda JC of MVV? En wordt Tom Dumoulin de eerste Nederlandse winnaar van de Giro?

In een extra L1 SPRT-uitzending van 16:00 uur tot 17:30 uur gaan we de ontknoping volgen.

Verslaggevers
We schakelen tussen verslaggever Frank Moonen in Italië bij de aankomst van de Giro. Twan Spierts in het Parkstad Limburg Stadion waar gestreden wordt tussen Roda JC en MVV om het belangrijke Eredivisie-ticket. Ruud Kleinen staat in het centrum van Kerkrade om de wedstrijd te volgen met fans. Maurice Jessen doet hetzelfde in de cafés van Maastricht.

Gasten
Gasten in deze extra uitzending zijn onder meer Gert Jakobs (oud-wielrenner) en Cooky Voorn (oud-voetbaltrainer en wielerliefhebber). Natuurlijk is er ook aandacht voor de Grand Prix van Monaco met Max Verstappen, autocoureur Xavier Maassen is te gast in de studio om terug te kijken op de Grand Prix. Presentatie is in handen van Sander Kleikers.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Fortuna niet blij met verdeling TV-gelden
L1 experimenteert met mobiele tv-camera's in wielerkoers
Tom Dumoulin
Miljoen mensen zien huldiging Tom Dumoulin
Oud-profwielrenner: 'Ik ben echt depressief geworden'
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen