Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Extra onderzoek nodig in Maastrichtse drugsmoord

Geplaatst opwoensdag 11 april 2018 - 10:16

Er komt extra onderzoek in de zaak rondom de drugsmoord in Maastricht.

Op 16 augustus vorig jaar werd Aiyoub Haddoumi doodgeschoten in een huis tussen de Bosscherweg en de Oude Smeermaasweg. Vermoedelijk als het gevolg van een mislukte drugsdeal.

Handgeschreven brief
Er zitten twee verdachten vast in deze zaak. De 20-jarige verdachte uit Rotterdam zweeg tot voor kort over de zaak, maar heeft inmiddels een schriftelijke verklaring afgelegd. Dat deed hij via een handgeschreven brief, zo bleek woensdag tijdens een tussentijdse zitting bij de rechtbank in Roermond.

Lees ook: Rotterdamse moordverdachte wil vrijheid 'kopen'

Opnieuw verhoord
De verklaring staat haaks op andere verklaringen. Daarom moeten getuigen opnieuw worden gehoord, nadat ze eerder in de zaak ook al hun verhaal deden.

De advocaat van de 24-jarige schutter wil ook dat er extra onderzoek komt. Zo moet er onder andere nog een telefoon worden doorgelicht.

Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak weer verder gaat.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen