Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra netwerkcapaciteit tijdens Serious Request

Geplaatst opwoensdag 16 december 2015 - 9:06

Dankzij een extra mobiele zendmast en verschillende mini-zendmasten krijgt Heerlen tijdens Serious Request extra netwerkcapaciteit.

Dat maakte Vodafone woensdag bekend.

500.000 mensen
Er worden tijdens het 3FM-evenement ongeveer een half miljoen mensen verwacht in Heerlen. Dankzij de extra capaciteit moeten die allemaal zonder problemen kunnen bellen, appen, facebooken en al wat dies meer zij.

Glazen huis
Heerlen verwacht dagelijks ongeveer 70.000 mensen in de stad. Tussen de 3000 en 6000 zullen er vermoedelijk continu aanwezig zijn op het Pancratiusplein, waar het glazen huis staat. Mini-zendmasten - met een bereik van tientallen tot enkele honderden meters - moeten ervoor zorgen dat die mensen geen problemen ondervinden qua verbinding.

Slotevenement
Een mobiele zendmast op het Van Grunsvenplein heeft datzelfde doel. Vooral op de slotdag van Serious Request worden er daar veel mensen verwacht. Tijdens de optredens op kerstavond en bij de bekendmaking van het opgehaalde bedrag zullen er waarschijnlijk dik 10.000 mensen op het plein staan.

Serious Request in Heerlen begint op vrijdag 18 december en duurt tot donderdagavond 24 december.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Breda volgt Heerlen op als gaststad Glazen Huis
ANP, Giel Beelen
Giel Beelen wil zich laten opsluiten in Heerlen
'Heel Limburg trots op het Glazen Huis in Heerlen'
Geen heldenonthaal voor dj's Glazen Huis in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen