Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra lange tweede dag van jubilerend Pinkpop

Geplaatst opzondag 9 juni 2019 - 8:55

Pinkpop duurt zondag op de tweede dag uitzonderlijk lang. Voor de afsluiter Armin van Buuren heeft het jubilerend festival toestemming gekregen van de gemeente Landgraaf om door te gaan tot 1:30 uur.

Daar hebben we een speciale vergunning voor gekregen, wel zou de gemeente voor deze toestemming 20.000 euro hebben gerekend. Het is niet eerder gebeurd dat een act tot zo laat optreedt, dus dat is wel bijzonder, zegt Mr. Pinkpop Jan Smeets.

Van Halen-zanger
Armin van Buuren neemt voor zijn Pinkpopshow een aantal gasten mee, onder wie Van Halen-zanger David Lee Roth en Bonnie McKee van het nummer Lonely For You en Sam Martin van het nummer Wild Wild Son. Volgens verschillende aan De Limburger staat ook Marco Borsato op het podium met Armin.

Rapper Boef
Andere headliners op de Pinkpopzondag zijn Lenny Kravitz en The Cure. Krezip staat zondag voor de zesde keer op Pinkpop. Ook Miles Kane, Mark Ronson, Barns Courtney, The Kooks en Jack Savoretti komen op de tweede festivaldag naar Landgraaf, net als rapper Boef. Voor Boef kwam een plek vrij op Stage 4, omdat de Britse zangeres Izzu Bizu had afgezegd.

Davina Michelle
Tijdens de eerste dag van Pinkpop zaterdag, zat de sfeer er al goed in. Zangeres Davina Michelle liet aan L1 weten het 'fucking vet' te hebben gevonden om op te treden op Pinkpop. "Het was echt supervet, het was nog meer dan ik had verwacht", aldus de zangeres.

Meer Pinkpop
Wil je meer Pinkpop in beeld zien? Hou dan ook onze accounts op Instagram en Facebook in de gaten en breng ook een bezoekje aan L1.nl/Pinkpop!

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen