Overslaan en naar de inhoud gaan

Extra lange tweede dag van jubilerend Pinkpop

Geplaatst opzondag 9 juni 2019 - 8:55

Pinkpop duurt zondag op de tweede dag uitzonderlijk lang. Voor de afsluiter Armin van Buuren heeft het jubilerend festival toestemming gekregen van de gemeente Landgraaf om door te gaan tot 1:30 uur.

Daar hebben we een speciale vergunning voor gekregen, wel zou de gemeente voor deze toestemming 20.000 euro hebben gerekend. Het is niet eerder gebeurd dat een act tot zo laat optreedt, dus dat is wel bijzonder, zegt Mr. Pinkpop Jan Smeets.

Van Halen-zanger
Armin van Buuren neemt voor zijn Pinkpopshow een aantal gasten mee, onder wie Van Halen-zanger David Lee Roth en Bonnie McKee van het nummer Lonely For You en Sam Martin van het nummer Wild Wild Son. Volgens verschillende aan De Limburger staat ook Marco Borsato op het podium met Armin.

Rapper Boef
Andere headliners op de Pinkpopzondag zijn Lenny Kravitz en The Cure. Krezip staat zondag voor de zesde keer op Pinkpop. Ook Miles Kane, Mark Ronson, Barns Courtney, The Kooks en Jack Savoretti komen op de tweede festivaldag naar Landgraaf, net als rapper Boef. Voor Boef kwam een plek vrij op Stage 4, omdat de Britse zangeres Izzu Bizu had afgezegd.

Davina Michelle
Tijdens de eerste dag van Pinkpop zaterdag, zat de sfeer er al goed in. Zangeres Davina Michelle liet aan L1 weten het 'fucking vet' te hebben gevonden om op te treden op Pinkpop. "Het was echt supervet, het was nog meer dan ik had verwacht", aldus de zangeres.

Meer Pinkpop
Wil je meer Pinkpop in beeld zien? Hou dan ook onze accounts op Instagram en Facebook in de gaten en breng ook een bezoekje aan L1.nl/Pinkpop!

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen